70006149-8549-46b1-8c4c-5e63d433da6f

Nieuwe aanwinst!

Automatische verf mengbank Moonwalk

De automatische verf mengbank Moonwalk is een geavanceerd systeem dat wordt gebruikt in moderne carrosserie bedrijven. Deze mengbank maakt het mogelijk om nauwkeurig en efficiënt verfkleuren te mengen op basis van de gewenste specificaties.

Werking

De Moonwalk mengbank is uitgerust met geavanceerde software en hardware die het mogelijk maakt om recepten voor verfkleuren nauwkeurig te volgen. Door de juiste hoeveelheden verf pigmenten en basiskleuren te doseren, kan de mengbank consistente en betrouwbare resultaten genereren.

Voordelen

  • Tijdbesparend: De automatische mengbank kan in korte tijd grote hoeveelheden verf produceren.
  • Nauwkeurig: Het systeem zorgt voor uniforme en consistente kleuren zonder variatie.
  • Kostenbesparend: Door efficiëntie in het mengproces kunnen kosten worden bespaard op materiaal en arbeid.

Toepassingen

De automatische verf mengbank Moonwalk wordt veel gebruikt in de carrosserie, verfproductiebedrijven en andere industrieën waar kleurconsistentie en efficiëntie belangrijk zijn. Het systeem kan worden aangepast aan verschillende verfsoorten en kleuren, waardoor het veelzijdig inzetbaar is.

Kortom, de automatische verf mengbank Moonwalk is een onmisbaar hulpmiddel voor het produceren van hoogwaardige verfkleuren op grote schaal met een hoge mate van precisie en efficiëntie.

 

Corvette-classic-car-winter-snow-lights-New-Year-Christmas_1920x1200
Feestdagen 2023
VORIG BERICHT
afwezig-verlof
Jaarlijks verlof 20/07 tot 04/08
VOLGEND BERICHT