Privacy & Cookies

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe Europese Privacywetgeving van kracht. (General Data Protection Regulation) Elk bedrijf dat persoonsgegevens bijhoudt, moet kunnen aantonen hoe deze gegevens verwerkt worden.

Waarvoor worden de persoonsgegevens gebruikt?

Carrosserie Patrick Cardinaels nv zal uw persoonsgegevens gebruiken voor doeleinden zoals het opmaken van offertes en bestekken van beschadigde voertuigen en voor boekhoudkundige doeleinden in verband met facturatie van deze voertuigen.

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

  • Naam en voornaam, adres, telefoon (vast of mobiel), e-mail.
  • Professionals: bedrijfsgegevens adres, telefoon (vast of mobiel) e-mail en btw nummer.
  • Merk en model van voertuigen, chassisnummer, nummerplaat, kilometerstand en aard van de herstelling.

Kunnen uw persoonsgegevens aan derden worden doorgegeven?

De verkregen privacygevoelige gegevens zullen niet aan derden doorgegeven worden zonder toestemming van de betrokken personen.

Hoelang worden uw persoonsgegevens bewaard?

De persoonsgegevens zullen bewaard worden gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van garantie en boekhouding).

Hoe beveiligen wij uw persoonsgegevens?

Wij doen er alles aan om uw persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. Wij nemen alle maatregelen die daarvoor technisch en organisatorisch nodig zijn.

Verantwoordelijke voor de verwerking.

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door Carrosserie Patrick Cardinaels nv. Breitwaterstraat, 24 3630 Maasmechelen. Telefoon: +32 (0) 89 76 48 27. E-mail: info@carrosserie-cardinaels.com

Klacht.

De klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer. ( Drukpersstraat, 35 1000 Brussel— E-mail: commission@privacycommission.be)

Cookies

Wat zijn cookies?

Een “cookie” is een klein bestand uitgezonden door de server van WEBSHOP en geplaatst op de harde schijf van Jouw computer. De inlichtingen opgeslagen op deze cookies kunnen enkel door Ons gelezen worden en enkel gedurende de duur van het bezoek aan de Website.

Waarom gebruiken we cookies?

Onze Website gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om jouw gebruiksvoorkeuren te onderscheiden van die van andere gebruikers van onze Website. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden wanneer je onze Website bezoekt en laat ons ook toe onze Website te optimaliseren.

Ten gevolge van recente wetswijzigingen worden alle Websites die gericht zijn op bepaalde delen van de Europese Unie verplicht om jouw toestemming te vragen voor het gebruik of opslaan van cookies en gelijkaardige technologieën op jouw computers of mobiele apparaten. Deze cookie policy geeft je duidelijke en volledige informatie over de cookies die wij gebruiken en hun doel.

Soorten cookies:

Hoewel er verschillende soorten cookies bestaan, onderscheiden qua functionaliteit, herkomst of bewaartermijn, maakt de wetgeving hoofdzakelijk een onderscheid tussen functionele of technisch noodzakelijke cookies enerzijds en alle andere cookies anderzijds.

De Website gebruikt uitsluitend volgende cookies:

Functionele cookies

Functionele cookies zijn cookies die een functionele rol binnen een site of dienst spelen en daarom noodzakelijk zijn voor de functionaliteit van de dienst. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren functioneert. Bijvoorbeeld maar niet beperkt tot een winkelwagentje, een login onthouden, beveiliging, afspelen van beeld of geluid, of vastleggen dat een ander cookie wel of niet mag worden gezet.

Niet-functionele cookies

Niet-functionele cookies zijn cookies die geplaatst kunnen worden voor statistische, sociale, targeting en commerciële doeleinden. Zij dragen niet bij tot de louter technische ondersteuning van de website.

Voor cookies geplaatst door derde partijen (o.a. Google Analytics) verwijzen wij je graag naar de verklaringen die deze partijen op hun respectieve websites daarover geven. Let op: wij oefenen geen enkele invloed uit op de inhoud van die verklaringen, noch op de inhoud van de cookies van deze derde partijen: Google Analytics

Functionele cookies

WordPress
Cookie Beschrijving
wordpress_test_cookie WordPress stelt deze cookie in wanneer u naar de inlogpagina navigeert. De cookie wordt gebruikt om te controleren of uw webbrowser is ingesteld om cookies toe te staan of te weigeren.
wordpress_sec_ Deze cookies helpen ons om u ingelogd te houden op onze site.
wordpress_logged_in_ Deze cookies helpen ons om u ingelogd te houden op onze site.
wordpress_xxxxx WordPress gebruikt deze cookies om uw authenticatiegegevens op te slaan en hun gebruik is beperkt tot het gedeelte van de beheerdersconsole.
wp-settings-xxxxx,wp-settings-time-xxxx WordPress gebruikt deze cookie om uw weergave van de beheerinterface en mogelijk ook de hoofdsite-interface aan te passen.

Niet functionele cookies

Google Analytics
Cookie Beschrijving
__utma Analytische cookie die websitebezoek meet (anoniem).
__utmb Analytische cookie die websitebezoek meet (anoniem).
__utmc Analytische cookie die websitebezoek meet (anoniem).
__utmz Analytische cookie die websitebezoek meet (anoniem).
_ga Analytische cookie die websitebezoek meet (anoniem).
PREF Gebruikt om gebruikers voorrang te bewaren, zoals gekozen taal of andere aanpassingen.
SID’ of ‘HSID’

 

Beschermd gebruikers data tegen ongeauthorizeerde toegang.
ShareThis
Cookie Beschrijving
__unam ShareThis – Hoogstwaarschijnlijk hebt u enkele deelknoppen op uw site. Ze houden uw gebruikers in de gaten, maar ze hebben wel een mogelijkheid om u af te melden voor hun cookies die u misschien wilt doen.
__sharethis_cookie_test__
_stid
__uset